wifiGoeiedag en welkom op Maisonvac.be,

We hebben het genoegen U drie vakantiewoningen voor te stellen, speciaal ingericht voor groepen : Champs d’Esterne (22 personen), Coin Tranquille (40 personen) en het nieuw gerenoveerde La Brasserie (9 personen)

Met een ideale ligging in de Belgische Ardennen, vlakbij typische steden als Durbuy, La Roche, Bastogne, Baraque Fraiture … Mogen we u erop wijzen dat onze vakantiehuizen U alle comfort en gerief aanbieden met als voornaamste principe : de naleving van het landelijke karakter van de woonplaats en de bescherming van het milieu.

Wij wensen u een aangenaam bezoek op onze website.

Welkom in de Ardennen

La Brasserie
9 personnes

dsc_0124-ok

Super uitgerust vakantiehuis met 5 kamers, 3 badkamers, sauna en bubbelbad, biljart, …  Ruime tuin en rustige omgeving.

Verder lesen …

Champs d’Esterne
22 personen

Het verblijf Champs d’Esterne is functioneel en praktisch uitgerust : een direkte toegang tot het terras en tuin, ruime en lichtgevende eetzaal en salon. De woning verdeelt zich op twee verdieping met een totaal van 7 slaapkamers …

verder lesen…

Coin Tranquille
40 personen

Het verblijf Coin Tranquille is speciaal uitgerust voor grote groepen : industriële keukenapparaten, ruime en functionele eetzaal en salon. De woning verdeelt zich op drie verdiepingen met een totaal van 16 kamers en 11 badkamers , sauna ….

verder lesen …